Tiesitkö, että ilmalämpöpumpulla voit pienentää kotisi lämmityskustannuksia lähes 50%? Ilmalämpöpumppulla säästät lämmityskustannuksia erityisesti öljy- ja sähkölämmitteisissä taloissa, lisäksi saat hellekesänä luotua makuuhuoneeseesi mukavan viileyden.

Nykyiset ilmalämpöpumput voivat myös olla kotiisi sopivia sisustuselementtejä. Nykyaikaisella ilmalämpöpumpulla saat kesäasunnossa tai muussa tilassa myös ylläpidettyä matalampaa huonelämpöä ja näin säästettyä lämmityskustannuksissa oleskelun ulkopuolella. Halutessasi saat liitettyä ilmalämpöpumppuun myös GSM-verkossa toimivan kauko-ohjauksen ja näin nostettua lämpötilaa ennen saapumistasi.

PM Heat Oy myy ja asentaa Pirkanmaalla ilmalämpöpumput ammattitaidolla edullisesti. Olemme TUKES:n hyväksymä kylmälaite- ja sähköurakoitsija, joten voit luottaa tekemisen tasoon kotisi lämmityskustannusten leikkaamisessa.

Asennuksistamme luonnollisesti olet oikeutettu kotitalousvähennykseen. Huomaathan lisäksi, että tarjoamme asentamillemme pumpuille maahantuojan myöntämän täyden takuun.

Merkit

PM Heat Oy on Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppujen virallinen Scanoffice jälleenmyyjä.
Kauttamme saat ammattitaidolla asennetun markkinoiden testivoittajan, Mitsubishi ilmalämpöpumpun.

Myönnämme asentamillemme pumpuille maahantuojan täyden takuun.

 

Yhteystiedot:

Puh.: 040-8496744
E-mail: myynti@pmheat.fi